Hva skiller oss ut?

Et sexleketøy eller et sex hjelpemiddel som er helt tilpasset deg og dine behov kan være avgjørende for deg og din opplevelse av seksuell nytelse. Cheeky Joy har håndplukket produkter og valgt ut det beste bransjen har å tilby med fokus på høy kvalitet, brukerfunksjon og at produktet er sikkert å bruke på kroppen. Vi er like kritiske til produktene som du ville ha vært i ditt valg av hygieneprodukter.

Alle produktene som vi fremmer er av det beste materiale – eksempelvis vil vi kun anbefale sexleketøy som er laget av silikon, glass eller metall. Du vil ikke finne produkter som er laget av lateks, gele eller gummi som kan føre til allergisk reaksjoner. De er ofte vanskelig å rengjøre og gir grobunn for bakterier. Alle flytende produkter som kremer, oljer og glidemiddel er allergivennlige.

Ditt privatliv og din private handel er av stor betydning for oss. Derfor har vi sikret at vår samarbeidspartner kan garantere sine kunder at pakken sendes diskre og nøytralt. De forsikrer også at din handel skal være så enkel som mulig med god kundeservice og rask levering.

Din pakke vil se nøytral ut slik på bilde. 

Vårt fokus er at du skal finne produkter som er tilpasset deg og ditt behov men også gjøre din shopping av sexleketøy, produkter og hjelpemidler enkelt og forfriskende. Nå som vi har gjort forarbeidet for deg er det bare å plukke ut din favoritt å nyte kjøpet ditt.

Happy shopping!