Cheeky Joy setter fokus på kvinnehelse, men også seksuell helse for både kvinner og menn. Vi fremmer kun det beste på markedet av produkter, leketøy og seksuelle hjelpemidler – men med et ekstra fokus til deg med seksuelle utfordringer grunnet sykdom eller har funksjonsnedsettelse. Gjennom gode artikler vil vi dele nyttig informasjon med deg og vi støtter kampen om økt forskning på kvinnehelse. 

Rett til seksuell nytelse og god seksuell helse er en menneskerettighet, men en rett er jo ikke det samme som at man har en mulighet. I løpet av livet vil de fleste av oss oppleve seksuelle utfordringer. Disse utfordringene kan være både permanent og kortvarig. Dette kan være eksempelvis; Smerte ved samleie, vaginisme, utfordringer grunnet sykdom og skade som livmorhalskreft, prostatakreft, ereksjonsproblematikk, MS, ryggmargskade og m.m.

Ved hjelp av ulike men også riktige hjelpemidler, leketøy, produkter og nyttig informasjon kan veien til god seksuell helse og nytelse være kort. Visste du at et sexleketøy kan være vel så effektivt som et medisinsk hjelpemiddel? Dette kan du lese mer om i en av våre artikler her ” Kan en vibrator være like nyttig som en medisinsk dilator?” 

Et sexleketøy som er helt tilpasset deg og dine behov kan være avgjørende for deg og din opplevelse av seksuell nytelse. Markedet byr på et helt minefelt av sexleketøy og produkter, men dette hjelper ikke når de ikke er anbefalt eller tilpasset deg og dine ønsker. Mange av oss blir forvirret av å dykke ned i det store volumet av produkter som er på markedet.

Cheeky Joy har derfor håndplukket det beste bransjen har å tilby med fokus på høy kvalitetbrukerfunksjon og at produktet er trygt å benytte på kroppen. Vårt mål er at du skal finne produkter som er tilpasset deg og dine ønsker, uansett hvem du er. Basert på kunnskap og tilbakemelding fra personer som har benyttet seg av produktene, eksperter på feltet samt grundige undersøkelser kan vi sikre at vårt fokusområde er ivaretatt.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har et produkt du ønsker at vi skal se nærmere på eller ønsker å anbefale til andre. Ved hjelp av din anbefaling av et produkt, leketøy eller hjelpemiddel kan andre med samme seksuell utfordring finne sitt drømmeprodukt. Videre vil Cheeky Joy jobbe tett inn mot produsentene slik at produkter, sexleketøy og hjelpemidler kan bli videreutviklet og mer tilpasset et folkelig funksjonsbehov.

Vi gjør deg oppmerksom på at alle nettsider som vi henviser til av sexleketøy har 18 år aldersgrense ved bestilling.