Samarbeidspartner 

Cheeky Joy har valgt å samarbeide med Sinful da de har et bredt utvalg av både kvalitetsprodukter og anerkjente merkevarer. De har solgt sexleketøy og produkter i en årrekke og er en av de mest profesjonelle aktørene på markedet.

Når du er inne på nettbutikken til Cheeky Joy vil du kunne kjøpe produktet ved å trykke på «kjøp her hos Sinful». Du vil da bli sendt til Sinful sin nettbutikk for å fullføre bestillingen din.

Ditt privatliv og din private handel er av stor betydning for oss. Derfor har Sinful garantert at pakken sendes diskre og nøytralt. Ingen på postkontoret eller din nabo kan se hva du har bestilt. I tillegg vil verken avsender eller logo være merket på pakken. Du kan også være trygg på at din kontoutskrift ikke vil ha transaksjonstittel Sinful men MCompany APS.

De forsikrer også at din handel skal være så enkel som mulig med god kundeservice og rask levering.

Din pakke vil se slik ut.

 

 

 

 

 

 

Gratis frakt over 800,-
Det er gratis frakt for alle ordre over 800,-. Bestiller du for mindre kommer frakten på 79,- i tillegg.

Reklamasjon og angrerett 

Produkter som du kjøper hos Sinful har alltid 2 års reklamasjonsrett. Det vil si at du har 2 år fra du mottok varen(e) til å reklamere over eventuelle feil eller mangler.

Du kan også angre kjøpet ditt og returnere en uåpnetpakke eller enkelte ubrukte produkter i opptil 365 dager.

Sikkerhet og personvern

Cheeky Joy og Sinful er opptatt av at du får en trygg handel. Du kan være trygg på at dine personopplysninger blir ivaretatt og at all informasjon blir behandlet konfidensielt. Du vil heller ikke motta tilbud og annen informasjon fra Sinful hvis du selv ikke samtykker til dette.

For mer informasjon henviser vi til Sinful sin nettbaserte kundeservice her.

Ta gjerne kontakt med oss i Cheeky Joy

Ta gjerne kontakt med oss i Cheeky Joy gjennom vårt kontaktskjema hvis du har et produkt du ønsker at vi skal se nærmere på eller ønsker å anbefale til andre. Ved hjelp av din anbefaling av et produkt, leketøy eller hjelpemiddel kan andre med samme seksuell utfordring finne sitt drømmeprodukt.

Videre vil Cheeky Joy jobbe tett sammen med Sinful slik at vi finner de beste produktene på markedet som er tilpasset deg og dine ønsker.

Vi gjør deg oppmerksom på at Sinful har 18 års aldersgrense ved bestilling.