Anbefalte produkter, sexleketøy og hjelpemidler til han

Paraplyorganisasjonen Unge funksjonshemmede har gjennom prosjektet «Hva skal jeg si?» utviklet to veiledere om seksualtekniske hjelpemidler, en for ungdom og en for helsepersonell. I veilederen for ungdom er det oppgitt informasjon om en del av de seksualtekniske hjelpemidlene som finnes på markedet. Vi i Cheeky Joy har sett nærmere på disse hjelpemidlene og undersøkt hvilke av markedets produkter som kan anbefales.

Produktene som er blitt plukket ut er basert på anbefalinger fra både produsentene og kundeomtaler. I utvelgelsen av produkter har produktets brukerfunksjon, ergonomisk tilpasning samt vekt blitt tatt i betraktning.

Cheeky Joy håper du vil finne listen under nyttig. Det er mange produkter der ute som skulle blitt fremmet for for menn. Skriv gjerne til oss hvis du ønsker at vi skal se nærmere på et produkt eller du ønsker å anonymt anbefale produkter som ikke står i listen under. Ved hjelp av din anbefaling av et produkt, leketøy eller hjelpemiddel kan andre med samme seksuell utfordring finne sitt drømmeprodukt.

 

Penispumpe

Med denne automatiske penispumpen vil du oppnå en større og fyldigere ereksjon – i tillegg til at den vil vare lenger – helt uten at du trenger å røre en finger.

Denne penispumpen er veldig enkel å bruke og du kan velge mellom tre forskjellige hastigheter som kontrolleres på skaftet av pumpen.

Penispumpens totale lengde er 30 cm, hvorav selve røret er 19 cm langt. Røret har en utvendig diameter på 6,3 cm og en variabel indre diameter, slik at pumpen passer til de fleste størrelser.

En USB-kabel for opplading medfølger, samt en gratis penisring, som du kan bruke til forsterke penispumpens effekt.

         Kjøp den her 

 

Penisring fra Fifty  Shades

Det er flere penisringer på markedet, vi har anbefalt to stykker. En som er spesielt for par og en billig og bra for kun han.

Utforsk enda mer nytelse sammen med denne fløyelsmyke vibrerende penisringen med fjernkontroll. Penisringen er laget i ren silikon, et materiale som både er hudvennlig og perfekt til å gi deg en hardere og mer langvarig ereksjon uten ubehag. Selve vibratoren er laget spesielt for par, med 6 pirrende styrkenivåer og hele 10 ulike vibrasjonsrytmer. 

                 Kjøp den her 

 

 

Satisfyer Vibrerende Penisring 

Sett krydder på sexlivet med den vibrerende penisringen Satisfyer Power.

Pensiringen er utstyrt med 10 skjønne vibrasjonsinnstillinger som ikke kun stimulerer mannens skaft, men også kjærtegner kvinnens klitoris.

Den fleksible ringen plasseres rundt penisens rot hvor den sørger for en hardere og mer langvarig ereksjon til nytelse for både deg og din partner.

Ringen er vanntett og kan derfor benyttes til våte leker. Ringens indre diameter er 2,5 cm, men kan enkelt utvides til å passe de fleste størrelser på grunn av det fleksible materialet.

Med på kjøpet får du en magnetisk USB-kabel som du enkelt kan lade penisringen opp med.

Satisfyer Power vant en German Design Award 2020 i kategorien Excellent Product Design og en Good Design Award i 2019.

   Kjøp den her 

 

Hot Octopuss, Pulse Solo Lux

Den beste stimulatoren for penis, spesielt til deg som sliter med å få orgasme eller/og har lite eller redusert hånd funksjon.

Penisstimulatoren som har fått den beste omtalen verden over er til nå Hot Octopuss Jett og Arcwave Ion. Hot Octopuss, Pulse Solo Lux er en kraftig vibrator med to motorer som settes rundt penishodet og styres med fjernkontroll.

Kjøp den her 

 

 

Arcwave Ion bruker samme effekt som den mest omtalte kvinnevibratoren Womanizer til å stimulere frenulum – den følsomme strengen rett under penishodet.

Kjøp den her 

 

 

Felles for disse to stimulatorene er at de ikke krever bevegelse for stimulering, og knappene er store og gode slik at de er lette å bruke selv med redusert bevegelighet. Disse er også enkel å rengjøre sammenlignet med andre produkter. Menn rundt i verden med ulike funksjonsvariasjoner har omtalt disse produktene som det optimale simuleringsverktøyet for penis.

Hot Octopuss har vunnet flere priser for deres innovative og toppmoderne design og er anerkjent verden over. De designet Pulse Solo Lux  med et sentralt fokus på design som er tilrettelagt personer med mobilitetsproblematikk og eriktil dysfunksjon, selv om produktet blir brukt av alle.

Selve leketøyet har vinger som griper rundt penis og dette fungerer om du har eller ikke har ereksjon. Den vil stimulere deg til orgasme. Pulse Solo Lux er laget av myk silikon som føles ekstra deilig mot huden med litt vannbasert glidemiddel på toppen. Penisvibratoren er vanntett og kan derfor brukes i dusjen eller badekaret, samt rengjøres med vann og mild såpe etter bruk. Du lader vibratoren enkelt opp med USB-kabelen som følger med.

 

To Sexmaskiner fra Keon

Keon Automatic Masturbator fra Kiiroo er det perfekte produktet for deg som vil oppleve helautomatiske orgasmer. Styr lengden og hastigheten på bevegelsene, koble masturbatoren opp til en app og la partneren din ta kontroll eller synkroniser den med porno- eller webkamerautøvere.

Keon har et solid design som sikrer et godt grep. Hold den i hendene eller håndfri ved å bruke en pute som støtte. Ved å benytte manuell modus kan du justere lengden og hastigheten på bevegelsene med knappene plassert langs siden av masturbatoren. Masturbatoren har hele 4 lengde- og 8 hastighetsinnstillinger og kan kjærtegne penisen din med opptil 230 stryk i minuttet.

I tillegg får du tilgang til masse frekt materiale på FeelMe.com, hvor du kan synkronisere enheten din med frekke filmer og live webcams. Alt du ser, kan du nå føle i virkeligheten og dermed forhøye masturbasjonsopplevelsen til et helt nytt nivå!

Kjøp den her 

 

Kiiroo Keon Masturbator Sett gir deg mer eksplosive og intense orgasmer enn du noensinne kunne forestilt deg.

Settet består av en innovativ masturbator og en stimulerende onanihylse. Hylsen har en realistisk Helix Power-struktur med små nupper som er designet for å stimulere hver centimeter av penisen din, og gir deg dermed maksimal nytelse fra det øyeblikket du trenger inn i hylsen. Du kan dessuten nyte hylsen uten masturbatoren.

Ta full kontroll over din egen nytelse ved å styre lengden og hastigheten på bevegelsene. Knappene er plassert langs siden av masturbatoren og er lett tilgjengelige, slik at du enkelt kan eksperimentere deg frem til den perfekte kombinasjonen for deg.

Du får i tillegg tilgang til massevis av frekke filmer og live webcams på FeelMe.com, og når du setter masturbatoren din i interaktivt modus kan du synkronisere den med det hete materialet. Alt det du ser kan du dermed føle i virkeligheten, så onanistundene dine får en ny dimensjon av nytelse.

Keon har et robust design og gir deg et godt grep for maksimal komfort. Du kan også nyte den håndfritt ved å støtte den opp med en pute, så du bare kan konsentrere deg om din neste orgasme.

Kjøp den her 

 

 

 

Fleshlight er det mest solgte sexleketøyet for menn. Disse videreutvikler seg i stormfart og nå har det kommet en ny variant på markedet.

Fleshlight STU er den mest intense Fleshlight-modellen noensinne!

Masturbatoren er trangere enn den originale Fleshlighten og gir deg enorm nytelse på veien mot bedre ereksjoner. STU er laget av Real Feel Super Skin som føles utrolig realistisk. Treningsmasturbatoren er dessuten fleksibel og passer derfor til de fleste penisstørrelser. Den ribbede indre strukturen gjør penetreringen utrolig pirrende og imiterer følelsen av samleie.

Kontroller trykket rundt penisen din ved å skru på lokket i enden av masturbatoren. Vri lokket hele veien rundt for å skape et vakuum som resulterer i intens stimulering av penisen din.

Påfør rikelig med vannbasert glidemiddel i forkant av treningen for maksimal nytelse.

Kjøp den her 

 

 

Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack

Kjøp den her 

 

Dette er den beste treningen som finnes! Forbedre utholdenheten din og tren deg opp til å holde lenger med Fleshlight Stamina Training Unit (STU). Settet inneholder alt du trenger for å få mest mulig ut av onanistundene dine.

Den realistiske STU-en er laget av det livaktige materiale Real Feel Super Skin. Det fleksible sleevet passer til de fleste peniser og den indre, ribbede strukturen føles utrolig deilig, da den minner om en ekte vagina. Styr vakuumet som oppstår i sleevet ved å skru på lokket i bunnen av onaniproduktet.

I pakken finner du blant annet et Fleshlight Shower Mount dusjfeste og en Flight Adapter som lar deg feste din nye treningskamerat til harde, jevne overflater for håndfri nytelse. Med på kjøpet får du også det populære, vannbaserte glidemiddelet Fleshlube. Påfør rikelig med glidemiddel før du trenger inn i sleevet for en mer glidende og realistisk onaniopplevelse.

 

Fleshlight Wash Rensemiddel 

Fleshlight wash Rensemiddel er en antibakteriell spray for din Fleshlight eller andre erotiske produkter. Sprayen rengjør alle overflater raskt og enkelt, det forlenger levetiden på din Fleshlight

          

Kjøp den her 

 

NB: Alle produktene vil gi en mye bedre opplevelse sammen med et godt glidemiddel.

 

Sinful Økologisk Vannbasert Glidemiddel

Vil du gjerne ha en økologisk glidekrem med virkelig god glid? Da er Sinful Økologisk Vannbasert Glidemiddel det riktige valget for deg.

Den føles fløyelsmyk og klistrer eller klumper ikke. Uansett om du bruker den til onani, sex med en partner eller sammen med sexleketøy, vil du få en enda mer nytelsesfull sensuell opplevelse.

Glidemiddelet er sertifisert økologisk, og inneholder 55% økologiske ingredienser og 99% naturlige ingredienser. Den er fri for parfyme og glyserin.

Kjøp den her 

 

 

Viamax Organic Glide er et helt naturlig og økologisk glidemiddel som virker smertelindrende og sørger for meget god glid ved samleie eller med et sexleketøy.

 

Kjøp den her 

 

Alle varer som Cheeky Joy henviser til blir frakter helt anonymt. Dette betyr at avsender ikke står noen steder på pakken og den kommer i en annonym forpakning. Slik som vist under.

Vår leverandør er opptatt av å gi deg som kunde den beste mulige opplevelsen, derfor har de fokus på raske og anonyme leveranser og god kundeservice. Hvis du vil ha mer informasjon om vår samarbeidspartner og leverandør av varer kan du klikke her. 

Happy Shopping!