Anbefalte produkter, sexleketøy og hjelpemidler for henne

Paraplyorganisasjonen Unge funksjonshemmede har gjennom prosjektet «Hva skal jeg si?» utviklet to veiledere om seksualtekniske hjelpemidler, en for ungdom og en for helsepersonell. I veilederen for ungdom er det oppgitt informasjon om en del av de seksualtekniske hjelpemidlene som finnes på markedet. Vi i Cheeky Joy har sett nærmere på disse hjelpemidlene og undersøkt hvilke av markedets produkter som kan anbefales.

Produktene som blir anbefalt under er basert på anbefalinger fra både produsentene og kundeomtaler. I utvelgelsen av produkter har produktets brukerfunksjon, ergonomisk tilpasning samt produktets vekt blitt tatt i betraktning.

Cheeky Joy håper du vil finne listen under nyttig. Skriv gjerne til oss hvis du ønsker at vi skal se nærmere på et produkt eller du ønsker å anonymt anbefale produkter som ikke står i listen under. Ved hjelp av din anbefaling av et produkt, leketøy eller hjelpemiddel kan andre med samme seksuell utfordring finne sitt drømmeprodukt.

 

Vibratorer kan benyttes til både utvendig stimulering av klitoris og penetrering.

Penetrering

Tantus Silk Medium er glatt, fleksibel og bøyelig. Tantus Silk Medium er perfekt til deg som ønsker en glatt dildo i medium størrelse, til enten vaginalt eller analt bruk.
For å få optimal nytelse, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel.

Tantus Silk Medium er: allergivenlig, luktfri, bøyelig, kan kokes og blir fort kroppsvarm.
Dildoen er velegnet til å bruke sammen med en strap-on sele.

Håndlaget i USA, 100% ftalat- og lateksfri.

Kjøp den her

 

 

Utvendig Stimulering av klitoris

Hvis du vil ha en god vibrator til utvendig stimulering av klitoris så er en massasjestav den beste anbefalingen. Den klassiske massasjestaven har et stort og langt skaft som gjør den enklere å håndtere, men du får også mindre og lettere staver som gir mer presis stimulering. Vi trekker frem to massasjestaver som vi anbefaler.

Oriel fra Rocks-Off : Er den minste utgaven og har gode knapper. Den er 100 % vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret. Velg mellom 10 ulike vibrasjonstyper for variert stimulering.

                  Kjøp den her 

 

 

 

Love Magic Elegance

Utforsk de mange erogene sonene og gi dem ekstra oppmerksomhet med de deilige, pirrende vibrasjonene. Særlig klitoris vil elske den dype påvirkningen som kun en wand kan tilby.

Love Magic Elegance har ergonomisk håndtak og hele 20 forskjellige programmer, samt 8 ulike hastigheter, som dere kan leke dere gjennom.

Kjøp den her 

 

 

Hvis du kan benytte vibratorer som krever at du holder de på plass uten stav vil vi trekke frem to typer.

Chaiamo fra Rocks-Off  er en vibrator til de som liker intens stimulering. Den er laget av fløyelsmykt silikon og har 10 ulike vibrasjonsrytmer – fra myk og pirrende stimulering til kraftig pulsering! Chaiamo er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret. Den gir hele 3 timer brukstid når vibratoren er fulladet.

Kjøp den her 

 

 

Sist, men ikke minst så anbefaler vi The Womanizer

Dette er det mest omtalte sexleketøyet for damer og har gitt millioner av kvinner orgasme. Det som gjør womanizeren unik, er at den stimulerer 8000 nervetråder i klitoris samtidig, som ikke kan sammenlignes med noe annet. Selv ikke en partner.

Womanizer sin patenterte pleasure Air Teknologi stimulerer klitoris berøringsfritt ved hjelp av trykkbølger. Dette gjør at du ikke kan overstimuler klitoris på lik linje som vibrasjoner fra en vibrator og den kan derfor benyttes så ofte du bare ønsker. Womanizeren passer for selv den mest følsomme, fordi klitoris aldri blir direkte berørt. Den er perfekt til å brukes sammen med en partner, men kan fort bli den single dames, bestevenn. Har du problemer med å oppnå orgasme er denne absolutt verdt å forsøke.

Ønsker du å lese mer om vår omtale av de tre utvalgte womanizer produktene klikk her.

Marianne Knudsen presenterer også bl.a. Duo Womanizer i sitt videoinnlegg hos NRK. For å se hennes videoinnlegg trykk her.

Kjøp Womanizer Liberty her 

 

Kjøp Womanizer Premium her 

 

Kjøp Womanizer Duo her 

 

Vaginalkuler for nybegynnere

Vaginalkuler kan benyttes for å trene opp bekkenmusklaturen men også stimulering. Mange av oss benytter vaginalkuler for ren stimulering men også som lek med en partner da det er kommet mye spennende på markedet.

Hvis du ønsker et godt sett med vaginakuler for trening av bekkenmusklene er denne perfekt til dette. Kegel Train-Her Sett har kuler med forskjellige vekter, og de er relativt små/smale slik at de passer bedre for nybegynnere. Kulene er dekket av ren og myk silikon med en hardere, indre kjerne som gir litt stimulering. Settet inneholder 3 kuler i ulike vekter, fra 50 til 110 gram. Ønsker du trening av bekkenmusklatur er dette settet for deg.

Kjøp den her 

 

Ønsker du noe mer lekent med et fokus på stimulering kan det vibrerende egget som nesten er lydløst fra Jive være noe for deg. Fjernstyr alle funksjonene selv via We-Connect appen på telefonen, eller inviter en partner til spennende lek sammen eller over internett.

Jive har et ergonomisk design som sitter godt på plass i skjeden selv ved bevegelse. Vibrasjoner gir intens stimulering uten at vibratoren kan høres av andre. Jive gir opptil 2 timer stimulering på én lading, og lades raskt med den medfølgende magnetiske ladekabelen. Jive er 100% vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret.

Kjøp den her 

 

 

Trusevibratorer 

Det er mange trusevibratorer på markedet men de fleste kan oppleves kronglete å bruke med små og harde knapper. Vi har valgt ut to favoritter.

Med Sinful Luksus Oppladbar Fjernstyrt Trusevibrator kan dere ta de intime parlekene til neste nivå. Den silkemyke vibratoren i ergonomisk design passer perfekt i blondetrusen som følger med, og har som formål å skjemme bort klitorisområdet med deilige vibrasjoner.

Med fjernkontrollen som følger med, kan dere leke dere igjennom de 10 ulike vibrasjonsinnstillingene, uansett om dere nyter å pirre hverandre innenfor husets fire vegger eller ute i offentligheten.

Selve vibratoren er laget av et fleksibelt og vanntett silikonmateriale.

 

  Kjøp den her 

 

 

Har du en fantasi om å slippe all kontroll og la noen andre få fullstendig kontroll over din nytelse?

Moxie trusevibrator vil ta deg med storm. Den er liten, diskré og du får sensuell handsfree-nytelse.

Den elegante og ergonomiske vibratoren er designet til å ligge i trusen hvor den holdes på plass av en magnet. Med sine dype og rumlende vibrasjoner stimulerer den ikke bare din sensitive klitoris, men også de mange tusen omkringliggende nervebanene.

Overlat kontrollen til partneren din som kan styre vibratoren med den tilhørende fjernkontrollen. We-Vibe Moxie er dessuten velegnet til het leking på avstand. Med fjernkontrollen kan dere velge mellom tre forhåndsinnstilte vibrasjonsnivåer og syv bevelgelsesmønstre som gjør at det finnes noe for enhver smak. Vibratoren er laget av fløyelsmykt silikon og inneholder hverken ftalater eller lateks.

 

 

                                         Kjøp den her 

 

Enkelte vibratorer kan ha harde overflater for å forsterke vibrasjonene. For deg som er ekstra sensitiv nedentil og ønsker en supermyk vibrator med håndtak er disse to noe helt utenom det vanlige. 

Alle vibratorene over kan justeres ned til et nivå som passer de fleste, inkludert de som er ekstra sensitive. Det som kan være en utfordring er vibratorer med hard overflate, da dette forsterker vibrasjonene.

 

Vibe Couture Front Row Dildovibrator

Med det unike dobbeltlaget av silikon er vibratoren meget behagelig i bruk. Den er dermed ekstra godt egnet til deg som skal kjøpe din første dildovibrator eller bare vil nyte opplevelsen av et ekstra mykt leketøy, uten å gå på kompromiss med den effektive stimuleringen.

Det ergonomiske designet har perfekt buet, avrundet spiss, så du lett kan utforske kroppen din og effektivt finne det perfekte punktet for deg. Vanntett for våte fornøyelser i badekaret eller i dusjen.

Kjøp den her 

 

Gjør deg klar for alle slags orgasmer! Denne rabbitvibratoren fra XouXou er myk som en sky og kan skilte med to uavhengig styrbare motorer, en i det myke rillede skaftet og den andre i klitorisvibratoren. Løkkehåndtaket er lett å holde og gjør det enkelt å rette mot de deilige vibrasjonene.

Smør inn vibratoren med vannbasert glidemiddel og la det fleksible og myke skaftet gli inn. Det tykkere hodet og den jevne bueformen gjør den perfekt for å gni mot G-punktet. Samtidig kan den eksterne vibratoren stimulere klitoris og gi enda mer nytelse.

Kjøp den her 

 

  

 

Vi avslutter med å nevne at alle produktene blir anbefalt å benytte sammen med et godt glidemiddel. God hygien av produktene er også viktig.

Viamax Organic Glide er et helt naturlig og økologisk glidemiddel som virker smertelindrende og sørger for meget god glid ved samleie eller med et sexleketøy.

Kjøp den her 

 

Rens sexleketøyene dine skånsomt og effektivt med Sinful Clean, som er en antibakteriell spray beregnet til rengjøring av sexleketøy av alle materialer – inkludert silikon, gummi og lateks.

Sinful Clean har en nøytral lukt og inneholder hverken parfyme eller alkohol.

Spray 1-2 ganger på sexleketøyet, vent ett minutt og skyll deretter av i vasken

Kjøp den her 

 

Alle varer som Cheeky Joy henviser til blir frakter helt anonymt. Dette betyr at avsender ikke står noen steder på pakken og den kommer i en annonym forpakning. Slik som vist under.

Vår leverandør er opptatt av å gi deg som kunde den beste mulige opplevelsen, derfor har de fokus på raske og anonyme leveranser og god kundeservice. Hvis du vil ha mer informasjon om vår samarbeidspartner og leverandør av varer kan du klikke her. 

Happy shopping!