The Womanizer!

Det mest omtalte sexleketøyet for damer er Womanizer og har gitt millioner av kvinner orgasme. Leverandørene går også så hardt ut å lover orgasme garanti. Dette er egentlig ikke så rart basert på en tidligere studie som var gjort på over 1000 kvinner der 98 % fikk orgasme med en Womanizer. I tillegg stimulerer Womanizer 8000 nervetråder i klitoris samtidig som ikke kan sammenlignes med noe annet. Selv ikke en partner.

Så hva er det som gjør denne Womanizeren så spesiell? Vel, for mye intens stimulering av vibratorer kan føre til overfølsomhet av klitoris, men også det motsatte. At du faktisk ikke oppnår orgasme grunnet redusert følsomhet. Womanizer sin patenterte pleasure Air Teknologi stimulerer klitoris berøringsfritt ved hjelp av trykkbølger. Dette gjør at du ikke kan overstimuler klitoris på lik linje som vibrasjoner fra en vibrator og den kan derfor benyttes så ofte du bare ønsker.

Womanizeren passer for selv den mest følsomme, fordi klitoris aldri blir direkte berørt. Den er perfekt til å brukes sammen med en partner, men kan fort bli for den single damen, en utvalgt bestevenn.

Med sin ergonomiske tilpasset form, ligger den fint i hånden til deg eller en partner. Uansett tidligere erfaring med sexleketøy vil dette være noe nytt. Womanizer er anbefalt både til deg som har problemer med å oppnå orgasme, men også til deg som vil prøve deg på en fantastisk serieorgasme. Grunnen til at kvinner opplever serieorgasmer med en Womanizer er fordi produktet aldri er i direkte kontakt med klitoris. Så du kan fortsette og fortsette og fortsette.

Womanizer kommer i mange varianter, prisklasser og farger. De er alle vanntett og en av de kommer også i en reisevariant. Vi skal fremme våre favoritter slik at du kan enkelt velge den som passer deg.

 

Womanizer Liberty

Har samme teknologi som Womanizer Premium og har et nydelig design. Den er lettest i vekt av de utvalgte og er den rimeligste av dem alle. Womanizer Liberty har 6 ulike intensitetsnivåer for variert stimulering, du velger selv om du vil nyte myke og rolige pulseringer eller komme på rekordtid med dype og intense bølger. Liberty kommer også i en egen liten hylse som gjør den kjempefin å ta med på reise. Denne er på lik linje som de andre under 100 % vanntett. Så ta den med i badekaret eller i dusjen om du ønsker.

Kjøp Liberty Her


De to nyeste modellene, Womanizer Premium og Womanizer Duo har en ting til felles som skiller seg ut fra de andre, Smart Silence-teknologi. Det vil si at Womanizeren slår av motoren når den ikke er i kontakt med huden.

Hvis du ønsker å spandere litt ekstra på deg selv er Womanizer Premium som er «storesøsteren» til Liberty et veldig godt valg. Den store forskjellen på disse to er at Premium er mer stillegående, har flere nivåer å velge mellom, er litt større og har litt lengre batteritid. Men begge har orgasmegaranti.

 

Womanizer Premium

Har 12 intensitetsnivåer der du kan starte mykt og forsiktig, men på toppnivå har du stimulering som overgår noe annet! Womanizer Premium er også 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret. Det store batteriet gir deg opptil 4 timer med ren nytelse på én lading! Autopilot veksler mellom ulike sugerytmer og -nivåer. Du kan fritt velge mellom 3 forskjellige Autopilot-programmer og har Smart Silence. Her får du mye for pengene.

Kjøp Premium her 

 

Womanizer Duo

Hvis du elsker Premium så er denne absolutt verdt å prøve. I tillegg til sin unike smart silence funksjon får du en kombinasjon av G-punkt vibrasjon og klitorisstimulering gjennom Air teknologi. Du velger selv om du vil stimulere klitoris og G-punktet samtidig, eller hver for seg. Den er 100% vanntett og kan dermed nytes i dusjen og i badekar.

Med Womanizer Duo får du altså dobbel nytelse – trykkbølgene kombineres med deilige vibrasjoner fra den tykke staven. Velg mellom 12 ulike nivåer på trykkbølgene og vibrasjonene og hele 10 ulike vibrasjonsrytmer!

 

Kjøp Duo her

Produktenes Konklusjon: Alle tre vil jobbe like hardt for å gi deg orgasme, om og om igjen.

Ønsker du en liten og lett variant som du kan ha med på reise og den smart silence teknologien ikke er av betydning ville jeg gått for Womanizer Liberty. Selv om den har halvparten av intensitetsnivåene til de to andre kan denne være en fin nybegynner eller reisepartner.

Forskjellen på Womanizer Duo og Womanizer Premium er kun preferanse. Ønsker du dobbel nytelse eller ønsker du kun den magiske klitorisstimuleringen?

Happy shopping.

 

Alle varer blir frakter helt anonymt. Dette betyr at avsender ikke står noen steder på pakken og den kommer i en annonym forpakning. Slik som vist under.

Vår leverandør er opptatt av å gi deg som kunde den beste mulige opplevelsen, derfor har de fokus på raske og anonyme leveranser og god kundeservice. Hvis du vil ha mer informasjon om vår samarbeidspartner og leverandør av varer kan du klikke her.