Anbefalte produkter til behandling av Vaginisme.

Vaginisme er en tilstand der musklene i skjeden ufrivillig trekker seg sammen og fører til smerter i underlivet. Dette kan være ved berøring, bruk av tampong eller penetrering. Smertene kan være lokalt på et mindre område, eller i hele underlivet.

Behandling av vaginisme er mulig, og de aller fleste opplever gode resultater. Men det krever for mange mye tid og trening, og de aller fleste kvinner trenger hjelp av en sexolog eller en spesialist på feltet ved siden av egentrening.

For egentrening er det mange spesialister på feltet som anbefaler å bruke dilatorer, som kommer i forskjellige størrelser. De er ergonomiske utformet for å passe best mulig til penetrering av skjeden. Likevel føler mange kvinner at disse er svært rigide og kliniske i både materiale og følelse. Derfor er det mange kvinner som foretrekker små leketøy istedenfor dilatorer. De kan føles mindre kliniske, og kan hjelpe kvinner med å føle seg mer seksuelle i tillegg til at de føles myke og behagelige å benytte.

Om du er i et forhold er det en viktig del av behandlingen å involvere partneren din. Vaginisme kan slite på forholdet, særlig om partneren din ikke forstår hva du går igjennom. En partner som ikke vet hva som foregår kan ta på seg skylden for smertene dine, og unngå å være intim med deg, for å unngå å påføre deg smerte. Kommunikasjonen mellom dere er utrolig viktig og en stor del av veien til å oppleve seksuell nytelse. Husk at sex kan være så mye mer enn bare penetrering, og det finnes mye nytelse i for eksempel oralsex, bruk av leketøy sammen, eller å stimulere seg selv mens partneren er til stede. På denne måten kan partneren din være aktiv i din trening mot et nytbart sexliv uten smerter og dere kan ha et aktivt sexliv til tross av vaginisme. 

Anbefalte produkter for deg som sliter med vaginisme

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er shutterstock_1893968716-300x200.jpg

Je Joue Mimi Soft Oppladbar Klitorisvibrator er en deilig og glatt vibrator med en myk tupp. Den er vanntett og kan derfor nytes i dusjen eller badekaret og kan justeres på 5 hastigheter og 7 vibrasjonsmønstre. For å få vibratoren til å gli uanstrengt over huden og gjøre hele opplevelsen enda mer nytelsesfull kan du smøre den inn med et vannbasert glidemiddel.

 

 

 

 

 

Kjøp den her 

 

Prisvinnende klitorisstimulatoren fra LELO

LELO har nok en gang skapt et stilrent vidunder, men bak det vakre designet skjuler det seg en ny og innovativ teknologi – nemlig lydbølger. Du kommer til å elske følelsen av den dype rumlingen, som pirrer og stimulerer klitoris helt berøringsfritt.

 

   Kjøp den her 

 

 

Vanntette We-Vibe Touch er en klitorisvibrator som er plukket ut av flere kvinner som favoritt! Hvis du ønsker en vibrator som er litt trykk i er denne er soleklar vinner. Den er perfekt til både soloplay eller sammen med en partner.

Velg mellom 8 kraftfulle vibrasjoner ved å trykke på knappen i bunnen av vibratoren. Vanntette We-Vibe Touch er enkel å rengjøre med vann og mild såpe eller sexleketøysrens. 

Det luksuriøse, matte silikonbelegget føles enda bedre med et lag vannbasert glidemiddel.

   Kjøp den her 

 

 

Vi har sett på flere små vibratorer og dildoer som vi kan anbefale deg. Om du ikke ønsker deg en vibrator eller dildo kan du bruke et Dilatorsett.

Vi anbefaler, Vagiwell Premium Vaginalt Dilatorsett.

Ideen er at du med tid vil jobbe deg fra den minste størrelsen og opp til den største. Dilatorsettet er laget av fløyelsmyk, medisinsk silikon og har et design som er bredere i enden, så du får et godt grep rundt dilatoren og dermed full kontroll på dens bevegelser.

Den kommer med dilatorer i fem forskjellige størrelser, som er ergonomisk formet og lette å bruke. Grunnen til at vi anbefaler dette merket er fordi de er laget av fleksibelt og mykt silikon, i motsetning til mange medisinske dilatorer som for mange kan være litt for rigide i utseende og følelse.

                  Du kan få kjøpt produktet her.

 

Ønsker du å stimulerer klitoris med trykkbølger sammen med en dilator er Womanizer Liberty Klitorisstimulator sterkt å anbefale. Womanizer er prøvd ut av mange kvinner mellom 20 og 60 år der 73 % av de fikk multiorgasme. Denne utgaven av womanizer er mindre, enklere men like stillegående som sine større søsken. 

Uansett hva du velger å prøve ut er det viktig med glidemiddel. Da reduseres friksjon, og smertene i underlivet kan minskes. For deg som har smerter ved penetrering er riktig glidemiddel avgjørende. Vi har sett på ulike typer og anbefaler Viamax Organic Glide som er helt naturlig og økologisk som virker smertelindrende. Den kan kjøpes her. 

Det pH-regulerte, veganske, vannbaserte glidemiddelet fra Kaerligs gir langvarig glideevne. Den kan kjøpes her.

Disse gir en naturlig følelse, er ikke klissete og kan brukes sammen med alle typer sexleketøy, dilatorer og med kondom.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *