Fordelen med å bruke en ereksjonspumpe

 

Mange har kanskje hørt om ereksjonspumpe som også har navnet penispumpe. Selv om vi har hørt om ereksjonspumpe så snakker få om de store fordelene den har. Ereksjonspumpe er brukt i ulike sammenhenger av menn i alle aldre, men hva er egentlig en ereksjonspumpe, og hva er fordelene ved å bruke den?

En ereksjonspumpe virker slik at en fører penis inn i et plastrør med en pumpe koblet til. Ved pumping skapes et undertrykk som gjør at blodet strømmer inn i penis. På denne måten skapes en ereksjon.

En ereksjonspumpe kan brukes i både forebygging og behandling av erektil dysfunksjon. Pumpen har mange fordeler og benyttes av mange menn, både unge og eldre. Ereksjonspumper finnes både i form av manuell eller automatisk pumpe.

Hvorfor bruke en ereksjonspumpe?

Ereksjonspumpe skaper ikke bare en ereksjon, men øker tykkelsen på penis. Dette skjer fordi den delen av penis som består av et svamplignende fiber blir forstørret.

En ereksjonspumpe kan brukes av menn i alle aldre, og det anbefales faktisk! Akkurat som resten av kroppen bør denne delen også trenes slik at funksjon opprettholdes. Mange menn rammes av erektil dysfunksjon i løpet av livet. I motsetning til hva mange tror rammer erektil dysfunksjon også unge menn og det er ofte de psykiske faktorene som er den vanligste årsaken.

Ereksjonspumpe kan også brukes forebyggende mot erektile dysfunksjoner, og det beste argumentet for å bruke ereksjonspumpe er at det har svært få bivirkninger sammenlignet med mye annet på markedet. Du kan oppleve blåmerker der pumpen legger press, men det er ikke vedvarende. Kroppen trenger som med alt annet, å bli vant til det.  

Ereksjonspumpe er ikke kostbart, skal være smertefritt og er uten langvarige bivirkninger!

Ereksjonsproblematikk

Som nevnt rammer ikke ereksjonsproblemer bare eldre menn. Unge menn kan føle et stort press til å prestere ved seksuelt samleie. Presset kan føles så intenst at det fører til prestasjonsangst. Prestasjonsangst kan føre til angst vedrørende andre aspekter av livet. Alt dette fører til stress, og i verste fall kan en sitte igjen med en følelse av å ikke være tilstrekkelig. Det er lett å havne i en ond sirkel hvor denne angsten kan føre til depresjon. Dette er i tillegg en problematikk som kan være vanskelig å snakke om til tross for at erektil dysfunksjon faktisk ikke er uvanlig, også blant unge menn.

I tillegg til disse psykiske årsakene til ereksjonsproblemer har vi fysiologiske faktorer som aldring, hormonforstyrrelser, diabetes, blodtrykk, aterosklerose og nevrologiske sykdommer. Alt dette kan bli en stor påkjenning på sexlivet hos altfor mange, og det er her en ereksjonspumpe virkelig kan hjelpe. Det å oppleve at det fortsatt er mulig å oppnå en ereksjon kan for mange hjelpe med å komme seg ut av den onde sirkelen.  

En ereksjonspumpe kan ikke kurere ereksjonsproblematikk, men det kan absolutt føre til at mange klarer å lettere overkomme denne type problematikk. I tillegg til dette vil bruken av ereksjonspumpe forbedre både oksygeneringen av vevet i penis samt øke blodgjennomstrømningen.  

Det beste med å bruke ereksjonspumpe er at den vil forbedre kvaliteten på din ereksjon og i tillegg påvirke tykkelsen. Mange kvinner foretrekker en forstørret omkrets fremfor lengde med tanke på stimulering, så ereksjonspumpe kan være et verktøy som forbedrer den seksuelle opplevelsen for begge parter.

Er penispumpe noe for meg?

Nå som du vet at en ereksjonspumpe er et effektivt hjelpemiddel ved sviktende eller manglende ereksjons, lurer du kanskje på om dette er noe for deg? En penispumpe benyttes ikke bare ved ereksjonsproblematikk, men også for å gi en større og hardere penis, økt følsomhet og bedre utholdenhet. Penisforstørrelsen en oppnår når en benytter seg av penispumpen er ikke skadelig. Husk at bruksanvisningen av produktet må følges og bruken må ikke overdrives.

Dessverre er det ikke alle som kan benytte seg av de mange fordelene ved en ereksjonspumpe.

Har du risiko eller sykdom hvor du er utsatt for blødning eller blodpropper bør du holde deg unna en ereksjonspumpe. Dette gjelder også hvis du tar medisiner som fortynner blodet. Også personer med Priapisme, en smertefull tilstand hvor ereksjon vedvare i timevis bør unngå å benytte seg av ereksjonspumpe.

Bivirkninger ved bruken av penispumpe

Som sagt er det svært få bivirkninger ved bruken av penispumpe annet enn blåmerker. Ofte kan dette komme av at pumpen ikke brukes på riktig måte. Det kan ta litt tid å venne seg til å bruke pumpen riktig. Noen kan oppleve små prikker under huden etter å ha pumpet for hardt. Andre bivirkninger kan være nummenhet og at huden rundt området kan få en blålig farge. Dette er grunnet penisringen som forhindrer blodet i å strømme. Disse bør ikke brukes i mer enn 30 minutter. Du tenker kanskje at penisringen vil forhindre noe av intensiteten eller nytelsen ved orgasme fordi den forhindrer gjennomstrømming. Det er sant at noe av kraften i selve ejakulasjonen forhindres, men selve orgasmen vil ikke påvirkes.

Noen ganger kan selve ereksjonen føles merkelig og unaturlig, men dette er vanlig etter å ha vært uten i en lengre periode. Det kan ta litt tid å bli vant til denne formen for ereksjon, men da er det bare å smøre seg med tålmodighet frem til en venner seg til det. Det er superviktig at både du og din partner har en gjensidig forståelse i denne prosessen slik at dere begge kan bli komfortable med å bruke penispumpen.

Det er alltid viktig å se på helheten. Noen ganger kan medisiner hjelpe. Andre ganger vil en samtale kunne klarere problemet, men uansett hva som er riktig for deg, så har penispumpen mange fordeler, og det skader ikke å prøve!

Vi har sett på ulike penispumper der vårt valg falt på disse to.

Bathmate Hydromax7 Penispumpe bruker vann for å øke effekten av pumpingen og gir et gode resultater etter kort tid. Dette er en avansert penispumpe som er svært enkel i bruk; fyll pumpen med vann, før inn penis og pump ut vannet til du kjenner at penis strekkes ut i pumpen. Resultatet vil variere men normalt vil man kunne oppnå en økning i tykkelse på opptil 30% og fra 2 til 4 cm i lengde.

 

Penispumpe – PumpWorx Accu-Meter Power Pump er også en av de mer avanserte penispumpene på markedet men enkel å bruke. Den har analog trykkmåler som gjør det enkelt å finne det perfekte trykket hver gang, og du vil etter kort tid merke at ereksjonen blir større og tykkere enn tidligere. Det er viktig at du ikke overdriver bruken av penispumpen og bruker tid på å oppnå ønsket resultat. De første gangene du bruker penispumpen anbefaler vi å ikke ta for hardt i, du kan heller øke trykket etter hvert.

 

Ønsker du å beholde ereksjonen lengst mulig kan du benytte en penisring. Den setter du på etter bruk av penispumpen. Her er det mye å velge mellom men ønsker du noe hun også kan få nytelse av men i tillegg benytte i dusjen kan Satisfyer Mighty One Vibrerende Penisring være ditt første valg. Denne kom også ut som best i test hos ulike leverandører.